Monday, October 19, 2009

New Bike


RockBike MTB aku... hahahaa selepas menghempas pulas akhirnya aku dapat gak beskal yg aaku idamkan. Frame rockabike aku ni aloy, ringan skit la dari besi tulen. Lain-lain part aku transfer jer dari yang lama punya. skang ni hub belakang jer yang belum tukar lagi. Hub tu dah ader, jenis Shimano untuk 8 speed. Masalahnya batang lock shaft pulak takde. Dsh tu nak kena pakai casatte lain pulak, casatte yang guna skang ni jenis freewheel punya.... argghh...... kena tungu ada modal baru bleh buat....

No comments:

Anda juga mungkin meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...