Monday, December 12, 2011

Nak kayuh kat Taman Botani?



Monday, December 5, 2011

Trik terbaru untuk celcom internet free

trik terbaru untuk guna internet free dengan opera mini celCom

mula mula download je opera mini 5 final handler kat mana mana pun ikut model phone la.....macam aku taip gongle je opera mini 5 final for sony ericsson CK15i TXT Pro
erm pastikan jugak handler yg dah didownload tuh ade tempat utk letak http dan socket sbb ada sstengah handler xde tempat untuk letak socket
pastu korang isi benda nie

Tukar proxy setting fone
pR0xy:141.0.11.253
port:80

Tukar setting dalam opera mini
http ://
mms.celcom.net.my:0080//../
mini5beta.opera-mini.net:80

socket://
mms.celcom.net.my:0080//../
mini5beta.opera-mini.net:1080

proksi type : http

proksi
server:mms.celcom.net.my:0080//

Tuesday, November 22, 2011

New Design jet















Still under progress (70% finish)

My Garden

Selain buat jet, aku try pulak nak bercucuk tanam kat belakang umah. Antara yg ada, pokok cili padi, pokok terung panjang, kunyit, pegaga, kacang buncis, kobis, bendi dan serai. Untuk permulaan biar la basic dulu, len kali dah xpert, leh la tanam pokok yg ganas2 skit....

Tanaman menjalar iaitu Pokok Kacang Buncis.

Minggu Pertama


Selepas 1 bulan





Tanaman pokok Bendi pada minggu kedua

Minggu Kedua


Selepas 1 Bulan


Sunday, November 13, 2011

Kundang Air Field


Ketika berada di Kundang. Bagai manan pun, jet ni tidak dapat diterbangkan kerana ade beberapa masalah teknikal.

MTB at Frim Kepong







Pertama kalinya dapat mendaki puncak bukit Helipad, Frim.
Nak sampai keatas memang menyeksekan... kecuraman bukit hampir kepada 45 degree.... pergh..

Anda juga mungkin meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...