Thursday, July 30, 2009

Not RM50 Baru



Aku baru jer dapat not ni 3 hari lepas. Sekali pandang nampak janggal la pulak. Saiznya kelihatan macam lebih slim berbanding not RM50 yang lama, pandai betul designer dia. Tapi yang sebenarnya, saiznya adalah sama panjang dan sama lebar. Yang menjadikannya kelihatan slim sebab semua objek dalam not tu dikecilkan saiznya. Secara peribadinya, aku suka dengan design nir.

Tuesday, July 21, 2009

HP 6828rw




Model brand HP. Hp ni ok, tak besar, tak kecik, sedang-sedang gitu. Sari segi bentuk luaran nampak macam kurang canggih atau erodinamik, tapi bab software dia mublouse. Prosessor agak cepat. Windows tak banyak meragam. Screen tough pun ok, soft je touch dah ok. Cume yang lekehnya, housing dia tak berapa menarik colornya, pastu cepat luntur. Kalu tersadung jer musti color dia tersopek. Anyway, aku tetap suker ngan Hp ni.

Anda juga mungkin meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...