Tuesday, July 21, 2009

HP 6828rw




Model brand HP. Hp ni ok, tak besar, tak kecik, sedang-sedang gitu. Sari segi bentuk luaran nampak macam kurang canggih atau erodinamik, tapi bab software dia mublouse. Prosessor agak cepat. Windows tak banyak meragam. Screen tough pun ok, soft je touch dah ok. Cume yang lekehnya, housing dia tak berapa menarik colornya, pastu cepat luntur. Kalu tersadung jer musti color dia tersopek. Anyway, aku tetap suker ngan Hp ni.

No comments:

Anda juga mungkin meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...