Monday, December 5, 2011

Trik terbaru untuk celcom internet free

trik terbaru untuk guna internet free dengan opera mini celCom

mula mula download je opera mini 5 final handler kat mana mana pun ikut model phone la.....macam aku taip gongle je opera mini 5 final for sony ericsson CK15i TXT Pro
erm pastikan jugak handler yg dah didownload tuh ade tempat utk letak http dan socket sbb ada sstengah handler xde tempat untuk letak socket
pastu korang isi benda nie

Tukar proxy setting fone
pR0xy:141.0.11.253
port:80

Tukar setting dalam opera mini
http ://
mms.celcom.net.my:0080//../
mini5beta.opera-mini.net:80

socket://
mms.celcom.net.my:0080//../
mini5beta.opera-mini.net:1080

proksi type : http

proksi
server:mms.celcom.net.my:0080//

1 comment:

Anonymous said...

bro mcm mane nak buat kat sony w995..minta tlg ajar..

Anda juga mungkin meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...