Friday, July 11, 2008

Jom 3D



Hari tu heli aku jatuh. Ader gak la pecah fuselage airwolf aku tu. Skang ni aku dah tak pakai fuselage lagi pasal aku nak main 3D. Semalam aku ader la try fly kat Desa Park City. Main 3D. OK.. takde masalah. Yap bagi setting radio utk 3D kat aku. Memang ok la setting tu. Cume tangan aku jer yg ketar skit bile tgk heli dah jadi up side down. Yg penting tak crash!

No comments:

Anda juga mungkin meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...